O ponudniku
Na Kmetiji Marima se trudimo zajeti čim pestrejši izbor kvalitetnega suhega sadja, kot tudi oljčnega olja. Surovine za naše izdelke pridelujemo sami po načelih ekološke pridelave, ter sušimo v električni sušilnici. Suho sadje, ki ga cenimo predvsem zaradi sladkega okusa, visoke hranilne vrednosti in dolgega roka trajanja, je sadje, iz katerega je bilo s sušenjem odstranjene večina vode. S sušenjem se prostornina in teža sadja zmanjšata, poveča pa se koncentracija hranilnih snovi (delež sladkorja celo za 70 odstotkov). Zgodovina suhega sadja sega daleč nazaj, v 4. st. pr. n. št., poraba pa je močno razširjena še danes. Največje povpraševanje je po tradicionalnem suhem sadju, kot so suhe slive, fige, marelice, jabolka in hruške.
Izdelki Kmetije Marima, njihova pridelava, predelava in skladiščenje se ponašajo z EKO certifikatom Inštituta KON-CERT iz Maribora.