Nacionalna shema

Evropska shema


Več o ekološki pridelavi

Vsi članki

Izobraževanje

Nasveti

Novice

Vpogledi

Ekološka zelenjava, leča, fižol, surove sestavine za kuhanje
Izobraževanje

5 min branja

Nazaj k pristnim okusom – odkrijte prednosti nepredelane hrane

ekološka lokalna hrana in logotip
Izobraževanje

4 min branja

Zakaj je dobro posegati po ekološki lokalni hrani?

ekološki dan evropske unije
Novice

2 min branja

Vabljeni na ekološki dan EU 23. 9. – vstop prost

Nives Adamic Kričaj
Izobraževanje

8 min branja

Kakovost na prvem mestu: pomembnost nadzora v ekološkem kmetovanju

Špela Kocjančič
Izobraževanje

6 min branja

Mladi kot ambasadorji ekološke prehrane

Emilija Pavlič
Nasveti

9 min branja

Odkrijte novo veselje do kuhanja! Z ekološko hrano

Dominika Klavž
Izobraževanje

10 min branja

Strokovnjaki svetujejo: večkrat posezite po lokalno pridelani ekološki hrani

Franko Dolgan
Izobraževanje

9 min branja

Ekološke kmetije zmorejo pridelati vse, kar potrebujemo v letu 2024

ekološko meso na krožniku z zelenjavo
Izobraževanje

6 min branja

Vloga nadzora v razvoju lokalnega ekološkega kmetovanja

Na sliki so slovenski vplivneži, ki promovirajo eko hrano, ter predstavniki z Ministrstva za kmetijstvo
Novice

2 min branja

Slovenski vplivneži promovirajo ekološko hrano

na mizi so lokalne slovenske dobrote, kislo zelje, pletenica, polenta, ribe
Nasveti

3 min branja

Namig za letošnje praznike – čim več lokalnih in sezonskih sestavin

Molža krave v hlevu
Nasveti

3 min branja

Za počitnice lahko izberete turistične kmetije z EKO certifikatom