Nacionalna shema

Evropska shema


Več o lokalni pridelavi

Vsi članki

Izobraževanje

Nasveti

Novice

Vpogledi

Ekološka zelenjava, leča, fižol, surove sestavine za kuhanje
Izobraževanje

5 min branja

Nazaj k pristnim okusom – odkrijte prednosti nepredelane hrane

Teden slovenske hrane 2024
Novice

3 min branja

Teden slovenske hrane 2024

Plakat za teden slovenske hrane
Novice

1 min branja

Plakat za Teden slovenske hrane

Pivški piščanec
Izobraževanje

4 min branja

Kako prepoznati pridelke in živila višje kakovosti?

ekološka lokalna hrana in logotip
Izobraževanje

4 min branja

Zakaj je dobro posegati po ekološki lokalni hrani?

Andreja Ravnik
Izobraževanje

6 min branja

Slovenski siri – ponos našega podeželja

Franc Hudin
Izobraževanje

7 min branja

Ali res veste, kakšna je razlika med navadnim piščancem in piščancem, ki nosi znak »izbrana kakovost – Slovenija«?

Kmečki prehrambeni izdelki - Izbrana kakovost
Izobraževanje

5 min branja

Na kmetiji predelano mleko nosi oznako »kmečki«

Hrana jesen
Nasveti

2 min branja

Kaj jesti jeseni?

plakat za sejem AGRA 2024
Novice

2 min branja

To so prejemniki odličij na sejmu AGRA 2024

slovenska jabolka, razporejena na belem prtu
Izobraževanje

3 min branja

Zakaj naj bodo lokalno pridelana jabolka in hruške stalnica v naši prehrani?

raznoliko sadje z oznako izbrana kakovost Slovenija
Izobraževanje

3 min branja

Zakaj je dobro izbrati sadje z oznako »izbrana kakovost – Slovenija«?