Nacionalna shema

Evropska shema

EKO pečen krompir z rožmarinom – recept

Izberite slovenski krompir Ponudnike slovenskega krompirja najdete na našem Zemljevidu ponudnikov lokalne hrane.  Sestavine: 700 g slovenskega krompirja 4 žlice olja 2 vejici rožmarina sol in poper Priprava: Rožmarin temeljito operemo, osušimo in osmukamo lističe. Krompir pod tekočo vodo temeljito operemo, osušimo in po dolžini prerežemo na pol. Pečico segrejemo na 200 stopinj Celzija ter ...

Sestavine:

Postopek:

Izberite slovenski krompir

Ponudnike slovenskega krompirja najdete na našem Zemljevidu ponudnikov lokalne hrane

Sestavine:

  • 700 g slovenskega krompirja
  • 4 žlice olja
  • 2 vejici rožmarina
  • sol in poper

Priprava:

Rožmarin temeljito operemo, osušimo in osmukamo lističe. Krompir pod tekočo vodo temeljito operemo, osušimo in po dolžini prerežemo na pol.

Pečico segrejemo na 200 stopinj Celzija ter vanjo postavimo krompir, ki smo ga razprostrli po pekaču, posolili in poprali, dodali olje ter potresli z rožmarinom. Pečemo 25 do 30 minut, nato pa krompir še previdno obrnemo ter pečemo še približno 10 minut, da se enakomerno zapeče na obeh straneh.

Delite recept

Natisnite recept

Mnenja in ocene

Recept še nima ocen

"*" indicates required fields

S koliko zvezdicami bi ocenili recept?*
This field is hidden when viewing the form
This field is hidden when viewing the form

Ta recept še nima ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili recept in s tem pomagajte ostalim uporabnikom pri pripravi.

Poiščite ponudnike lokalne hrane!

Vsak teden svež recept v tvojem nabiralniku. Sestavine iz Slovenije, priprava brez kompliciranja.